Gyselinck

Ijzervlechten

Home - Diensten - Ijzervlechten

Wat is ijzervlechten?

Een betonstaalvlechter of ijzervlechter is een vakman die op werven wapeningen maakt voor betonconstructies. De ijzervlechter maakt wapeningstaven op maat door deze te knippen en te buigen, waarna verschillende wapeningsdelen door middel van ijzerdraad met elkaar gevlochten worden.

Een ijzervlechter werkt vaak samen met een vakmannen die zorgen voor bekisting.

Ijzervlechtingsbedrijf

Ijzervlechtbedrijf

Gyselinck is dan misschien geen ‘ijzervlechtbedrijf‘, maar heeft wel al meer dan 50 jaar ervaring in ijzervlechten en het verwerken betonstaal voor de bouw- en betonindustrie.

Goed vlechtwerk is dé fundering van elk project. Wij maken wapeningstaven en knippen / buigen deze op maat, om daarna de verschillende wapeningsdelen door middel van ijzerdraad met elkaar te verbinden.

Gyselinck: Specialist in Ijzervlechten

Door onze kennis en ervaring  voeren wij zelf ook het vlechtwerk uit voor de funderingen, sokkels, kelders,… Dankzij onze uitgebreide werkvoorbereiding, planning en de moderne knip- en buigcentrale van onze vaste partner zijn wij in staat om elk project voor ijzervlechten vanaf het begin tot het eind voor u uit te voeren.

Wij hebben steeds een stock wapening voorhanden. Met onze eigen knip- en buigmachine kunnen wij snelle oplossingen aanbieden.

Ijzervlechten

Een vraag of graag een bekisting op maat?

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die reeds jarenlange ervaring heeft in ijzervlechten en het leveren van betonijzer?
Contacteer dan snel Ijzervlechtbedrijf Gyselinck NV.