Gyselinck

Vloeren polieren

Polieren van betonnen vloeren

Een betonvloer polieren, wordt vaak gedaan na het storten van het beton en gebeurt met een vlindermachine. Dit apparaat is voorzien van een aantal bladen die veranderen van stand en een ronddraaiende beweging over de vloer maakt, die de betonnen vloer steeds gladder maakt.

Wenst u een industriële bevloering, die slijtvast, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud is, dan bent u bij Gyselinck op het juiste adres.

Sterk in afgewerkte, gepolierde vloeren

Gyselinck uit Gent is sterk in een perfecte afwerking van gepolierde vloeren voor industrie- en bedrijfsterreinen.

Naast het polieren van vloeren, kunnen wij ook de vloer plaatsen. Wij graven uit, maken een kwalitatieve bekisting, plaatsen een wapening en gaan daarna over op het storten van beton.

Voordelen van gepolierde beton

Polybeton of polierbeton heeft eindeloos veel voordelen: Het is snel geplaatst, relatief goedkoop, ijzersterk en vooral onderhoudsvriendelijk.

Het polijsten van een betonvloer biedt tal van voordelen: volledig stofvrij, zeer gemakkelijk in onderhoud, veel langere levensduur, snelle ingebruikname, verschillende kleuren, tegelmotieven naar keuze en goedkoper

Tegenwoordig kiezen heel wat fabrieken, bedrijven of zelfs particulieren voor de vele voordelen van een gepolierde vloer.

Meer info over gepolierde vloeren?

Wenst u graag wat informatie over de voordelen, werkwijze en prijs van gepolierde vloeren?
Contacteer Gyselinck uit Gent voor een vrijblijvend verkenningsgesprek.