Solliciteren bij Gyselinck

Vacatures Bouwsector

Welkom bij Gyselinck, een groeiende onderneming regio Gent actief in de bouwsector.

Bij Gyselinck zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Hier vindt u de nieuwste bouwvacatures bij Gyselinck en kunt u ontdekken hoe u kunt solliciteren.

Waarom werken in de bouwsector bij Gyselinck NV?

Bij Gyselinck vinden we het belangrijk om een werkomgeving te bieden waar werknemers zich gewaardeerd en ondersteund voelen. We investeren in ons personeel, bieden training en ontwikkelingsmogelijkheden en werken hard om te zorgen dat ons team goed kan samenwerken.

Ben je op zoek naar een baan in de bouwsector waar u wordt uitgedaagd én beloond? Laat dan zeker van je horen bij Gyselinck NV.

Hebben wij op dit moment geen openstaande vacatures?

Toch zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde bouwvakkers. Stuur ons uw CV naar werf@gyselinck.be en wij beantwoorden uw sollicitatie zo spoedig mogelijk.

Vacatures bouwsector
Openstaande vacatures

Vacatures in de bouwsector bij Gyselinck

We hebben momenteel verschillende bouwvacatures beschikbaar, waaronder bouwvakkers, timmerlieden, elektriciens en meer. We updaten onze vacatures regelmatig, dus zorg ervoor dat u regelmatig terugkomt om nieuwe vacatures te bekijken. U kunt ook een e-mailmelding instellen om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe vacatures die overeenkomen met uw interesses en vaardigheden.

Vacature: Polyvalent bouwvakkers (4)

We zoeken vier polyvalente bouwvakkers die thuis zijn in metselen, bekisten, grondwerken, … En in het algemeen thuis zijn in de wereld van de bouw.

Zie jij werk, weet je van aanpakken en kan jij zelfstandig en veilig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. In het bezit zijn van een VCA-attest is een pluspunt, anders kan je dit behalen via ons.

Vacature: Kraanmachinist

Wij zoeken iemand met ervaring in de bouw die een graafkraan kan bedienen.

Heb jij een attest graafkraanmachinist met enkele jaren ervaring en kan je zelfstandig en veilig werken? Solliciteer dan nu bij Gyselinck.

Hoe solliciteer ik voor een bouwjob bij Gyselinck?

Solliciteren voor een baan bij Gyselinck is eenvoudig.

Bekijk onze vacatures, kies de functie waarvoor u wilt solliciteren en klik op de knop “Solliciteren”. U wordt gevraagd om uw cv en motivatiebrief in te dienen, waarbij u uw vaardigheden en ervaring kunt beschrijven en uitleggen waarom u geschikt bent voor de functie.

Komt u in aanmerking? Dan nodigen wij je snel uit voor een gesprek.

Wie we zoeken: vaardigheden en eigenschappen voor bouwjobs bij Gyselinck

We zijn op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen die graag willen werken in de bouwsector.

Afhankelijk van de functie die u wilt vervullen, kunnen de vereiste vaardigheden en eigenschappen verschillen. Bij Gyselinck hechten we echter veel waarde aan teamwork, communicatie, veiligheid en kwaliteit.