Gyselinck

Dienstenaanbod

Grondwerken

Van bodemsanering tot bouwrijp maken van grond, uitgraven van mazouttanks en afvoeren van puin en afval: Wij verzorgen alle grondwerken van A tot Z.

Betonwerken

Gyselinck is al meer dan 50 jaar specialist in betonwerken voor industriële bouwprojecten. Ook voor zorgvuldige afbraak van bestaande grondverhardingen.

Metselwerken

Metselwerken: het skelet van uw woning of bedrijfspand waar alles op verder wordt gebouwd. Gyselinck levert kwalitatief metselwerk voor bedrijven en industrie.

Boorwerken

Boor- en zaagwerken in beton en asfalt? Een écht precisiewerk! Een uitmuntende vaardigheid in boren voor industriële bedrijven, bouwondernemingen, aannemers en elektriciens.

Polieren van vloeren

Industriële bevloering die slijtvast, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud is? Gepolierde vloeren van beton! Wij verzorgen de aanleg, onderhoud en herstelling.

Bekisting

Een bekisting is een aangebrachte betimmering van hout, gemaakt voor het storten van beton, om daarna de vorm van het plastische betonmortel te behouden in de gewenste vorm.

Ijzervlechten

Op zoek naar goed vlechtwerk? Wij voeren vlechtwerk uit voor funderingen, sokkels, kelders, ... Met onze eigen knip- en buigmachines.

Rioleringswerken

Algemene rioleringswerken, aanleg en aansluiting van septische putten en regenwaterputten met oog voor detail en zo min mogelijk overlast.

Bouwbedrijf Gent

Gyselinck is een betrouwbare aannemer / bouwbedrijf uit Gent. Onze firma heeft meer dan 50 jaar ervaring in verschillende diensten die u op deze pagina terug kan vinden.

U kan op ons rekenen bij het bouwen van eender welk project. Door onze jarenlange ervaring voeren wij alle projecten uit binnen het afgesproken budget en de afgesproken deadline. Alle diensten die wij aanbieden worden overigens in eigen beheer verzorgd, zo hebt u één aanspreekpunt voor al uw bouwwerken.

Gyselinck is VCA gecertificeerd en al jarenlang ongevalvrij.